Hirdetés 2023. november 26.

Krisztus Király vasárnapja

  1. Bérmálási felkészítés indult gimnazisták számára. Az alkalmak péntek este 6-tól vannak. Hasonlóképp 7-8. osztályosok számára is indult egy csoport Bögi Vera néni vezetésével péntek du. ¾ 5-től. Mindkét csoporthoz lehet még csatlakozni.

  2. Szeplőtelen Fogantatás ünnepére imakilenceddel készülünk. A közös imádságok nov. 30-tól 16:45-től kezdődnek.

  3. A jövő héten elsőpénteken és elsőszombaton délután 5 órától gyónási lehetőséget biztosítunk. Törekedjünk a SZENTMISE ELŐTT elvégezni a gyónást, hogy a teljes szentmisén részt tudjunk venni!

  4. Szent Ferenc atyánk halálának 800. évfordulójára készülve megünnepeljük és felelevenítjük életének és lelkiségének legfontosabb mozzanatait. Ez felhívás is számunkra, hogy megújítsuk magunkban a Krisztus-követés lelkületét. Ezt segíti a ferences rendtartomány által indított új weboldal is: www.ferenc800.hu.

  5. Az adventi „hétköznapok lelkigyakorlatára” várjuk azok jelentkezését, akik vállalják, hogy naponta 15-20 percet csendes imádságra fordítanak, és akik vágynak elmélyíteni Istennel a kapcsolatot. Érdeklődni és jelentkezni a szegedikilato@gmail.com e-mail címen, vagy személyesen a plébánia irodán lehet. További részletek a hirdetőtáblán és ITT.

  6. Az adventi roráte szentmisék dec. 4-től reggel fél 7-kor kezdődnek. Utána közösen imádkozzuk a zsolozsmát, hogy ezzel is készüljünk Krisztus Urunk születésének ünnepére. Az adventi koszorú gyertyagyújtásai pedig szombatonként du. 5-től lesznek a templom előtti téren.