Hirdetés 2024. július 21.

Évközi 16. vasárnap

  1. Júl. 23-án, Szt. Brigittának Európa társvédőszentjének ünnepén – kedd este fél 6-tól közösen imádkozzuk a Szent Brigitta imát Európáért, vezetőiért.

  2. Júl. 26-án, pénteken Szt. Anna ünnepén délután 5 órától imaórát tartunk Szt. Anna tiszteletére a gyermeket váró családokért, gyermekáldásért.

    Ezen a napon a reggel 7 órai szentmisét a Szent Anna oltárnál tartjuk.

  3. Templomunk Havas Boldogasszony búcsúját aug. 3-4-én, szombat-vasárnap tartjuk.

    Az ünnepi szentmisét, vasárnap 9 órakor Kiss-Rigó László püspök atya tartja. A vasárnap du. 4-kor kezdődő szentmise keretében pedig kiszolgáltatjuk a betegek szentségét azoknak az idős, beteg testvéreknek, akik idén még nem részesültek benne. A szentség felvételének feltétele a szentgyónás és szentáldozás.

    A részletes program ITT.

    Igyekezzünk úgy szervezni a nyári programokat, hogy az ősi hagyományokra visszanyúló búcsún mindannnyian részt tudjunk venni!

  4. A Havas Boldogasszony búcsúi szentmiséire imaszándékok írathatók az irodában már a jövő héttől kezdődően.

  5. A búcsúi felolvasók számára elkészített lapok jövő szombattól elérhetők a sekrestyében. Kérjük, hogy mindenki keresse meg a nevére szóló lapot, és vigye magával.

  6. Szeretettel várjunk még további segítőket a búcsú előkészítésével és lebonyolításával kapcsolatban. Jelentkezni az irodában lehet.