Hirdetés 2024. május 19.

Pünkösdvasárnap

  1. (szombat este): Szentlélekváró virrasztást tartunk Pünkösd ünnepére készülve ma (szombat) az esti Mária-köszöntő után (kb. 19:30-tól). Az imádságot különösen is bérmálkozóinkért ajánljuk fel.

  2. Pünkösdhétfőn reggel 7-kor és este 6-kor lesznek szentmisék templomunkban.

  3. Hálát adunk Dénes atya itteni szolgálatáért! Szeretettel várunk mindenkit május 26-án, jövő vasárnap a reggel 7 órakor kezdődő szentmisére, aki szeretne elköszönni Tőle. Az Úr áldása vezesse továbbra is egész életében.

  4. Templomunkban május 26-án, jövő vasárnap a 9 órai szentmise keretében lesz a bérmálás. Foglaljuk imáinkba a bérmálkozókat.

  5. Már előre hirdetjük, hogy június 2án lesz Úrnapja. A szentmisék a délelőtt folyamán 7-kor és 9 órakor lesznek, tehát a 11 órai szentmise elmarad. Kérjük, hogy

  • azok a férfiak, akik szívesen segítek az úrnapi oltárok előkészítésébe jelentkezzenek az irodában,
  • aki csak tud hozzon virágokat, ill. virágszirmokat a gyerekek számára (péntek este vagy szombat délelőtt a sekrestyébe lehet),
  • a gyerekek pedig hozzanak kis kosarakat és virágszirmokat az úrnapi körmenethez.

Úrnapján Gyálaréten nem lesz szentmise.

  1. Ferences gyalogos zarándoklatot szervez a Ferences Világi Rend a Ferences Rendtartomány támogatásával 2024. aug. 12-15. között Gyöngyös-Mátraszentimre-Mátraverebély-Szentkút útvonalon. További részletek ITT.