Hirdetés 2024. október 20.

Évközi 29. vasárnap
Missziós vasárnap

  1. A mai perselyadományokat az országos gyűjtés keretében a missziók javára fogjuk továbbítani.

  2. csak délelőtt: Ma (vasárnap) a 9 órai szentmisében lesz az elsőáldozás. A Rózsafüzér Társulat vezetésével az elsőáldozó gyermekekért és családjaikért imádkozzuk a szentolvasót jövő vasárnap reggel ¼ 9-től. Csatlakoz­zunk minél többen a közös imádsághoz!

  3. Jöjj Hozzám” imaest következő alkalma okt. 25-én, pénteken este fél 8-tól lesz a templomban az Eleven Tűz zenekar szolgálatával. A dicsőítő szentségimádás keretében Kovács Zoli atya tesz tanúságot. További részletekITT.

  4. Hivatástisztázó lelkigyakorlat lesz a ferences rend iránt érdeklődő 18-35 év közötti férfiak számára nov. 810 között Szécsényben. Jelentkezési határidő november 4. További részletek a hirdetőtáblán és ITT.

  5. Már előre hirdetjük, hogy november 1-én, péntek en Mindenszentek főünnepe lesz, amely PARANCSOLT ÜNNEP a magyar egyházban is! Ezen a napon majd ünnepi miserendet tartunk.

  6. Nov. 10-én, vasárnap a 9 órai szentmise keretében megáldjuk a jubiláns házasokat. Szeretnénk megszépíteni ezt az örömteli ünneplést. Ezért kérjük, a plébánia irodán személyesen, telefonon vagy e-mailben jelezzék részvételi szándékukat azok az évfordulósok, akik részt tudnak venni a megáldó szentmisén.

  7. November hónapban minden nap az este 6 órai szentmisén Gregorián sorozatot végzünk elhunyt szeretteinkért. Akik szeretnék, hogy elhunyt hozzátartozóikról megemlékezzünk, azok a kihelyezett borítékokban lévő lapokra írják fel elhunytjaik keresztnevét, és a szentmisékre szánt adományokkal együtt helyezzék el a padok közötti „újságos” perselyben, vagy adják le az irodában.

    Aki pedig élő családtagokért szeretne szentmisét felajánlani, azokat az irodában várjuk.