5 éves a Door Office

Kolostorunk ad helyet a Door Office-nak. Az évek során bebizonyosodott, hogy a modern életvitelt, a munka jövőjét képviselő coworking műfaj és az évezredes tradíciókra épülő vallás szépen megfér egymás mellett, sőt! Számos szinergiát és ‘win-win’ együttműködést köszönhetünk annak, hogy ezen a különleges helyszínen találtunk otthont a közösségi irodánknak. 

De mi az a közösségi iroda (coworking)?

A közösségi munkahely vagy iroda (angolul coworking), egy olyan munkahely, ahol többen egyazon térben egymástól függetlenül dolgozhatnak. Az itt dolgozók (coworkerek) munka közben ismerkedhetnek, tapasztalatot cserélhetnek egymással, esetleg új üzleteket, együttműködéseket is köthetnek. A coworking azok számára nyújt megoldást, akik elsősorban home office-ban dolgoznak, de nem tudnak vagy nem akarnak minden egyes nap az otthonukban maradni és onnan dolgozni. Kisebb csapatok is gyakori látogatói a coworkingeknek, az állandó irodához képest a közösségi irodák egy rugalmasabb, költséghatékonyabb alternatívát biztosítanak a céges találkozók, ötletelések és közös munkavégzés megvalósítására.

A Door Office és a ferencesek

A Door Office közösségi irodát nem a ferencesek üzemeltetik, hanem egy külsős csapat. A Door Office nem szakrális hely, de éppen az teszi különlegessé, hogy csak egy ajtó választja el a ferences templomtól: a coworking folyosóján sétálva könnyen a Havas Boldogasszony-templom karzatán találod magad! De nem kell vallásosnak lenned, ha itt szeretnél dolgozni, viszont a lehetőség megvan arra, hogy a templommal összekötő ajtón bármikor beléphess. 

Maga az iroda bár hordozza a hely hangulatát, a freskók, képek elárulják, hogy nem mindennapi helyszínen járunk, de összességében a Door Office egy teljeskörűen, magas technikai minőségben felszerelt nagybetűs IRODA! 18 munkaállomás, podcast szoba, Skype szobák, konyha+étkező, lift, 12 fős tárgyaló, akadálymentes belső terek, mosdók kerültek itt kialakításra. Szintén az iroda része a Thyssenkrupp által bérelt privát irodarész is.

 

Az 5. születésnap programjai

  • Hétfő (2023.09.18) 17:00: Kávékóstolás & Kék elefánt 
  • Kedd (2023.09.19) 17:00: Pitch Pong: startup vállalkozói kerekasztal
  • Szerda (2023.09.20) 17:00: Vezetett túra a ferences kolostorban
  • Csütörtök (2023.09.21) 17:00: Podcast: mi az és hogyan készül?

További részletek: ITT.

Egy perces videó a Door Office-ról: ITT.