Hirdetés 2024. október 13.

Évközi 28. vasárnap

  1. Hálásan mondunk köszönetet a múlt vasárnapi jótékonysági főzéssel kapcsolatban a szervezésben részt vevő embereknek, a főző csoportok­nak, és minden adakozónak a Ferences Szegénykonyha javára adott támogatásért! Isten fizesse meg mindannyiuknak! A fényképek megtekinthetők ITT.

  2. A Szegénykonyha okt. 14én, hétfőn fogja megnyitni kapuit a vendégei előtt. Szeretettel várjuk az önkénteseket, akik a főzésben, felszolgálásban, előkészítésben, elpakolásban, rendtartásban segíteni tudnak. A régi és az új önkéntesek Török-Székely Zsófinál jelentkez­hetnek.

  3. Koncertsorozatunk záró alkalma, okt. 15én, kedd este 7 órától lesz, melyen Bednarik Anasztázia orgonaművészt hallhatjuk.

  4. Jövő vasárnap a 9 órai szentmisében lesz az elsőáldozás. A Rózsafüzér Társulat vezetésével az elsőáldozó gyermekekért és családjaikért imádkozzuk a szentolvasót jövő vasárnap reggel ¼ 9-től. Csatlakoz­zunk minél többen a közös imádsághoz!

  5. Jövő vasárnap missziós vasárnap. A perselyadományokat majd az országos gyűjtés keretében a missziók­nak fogjuk továbbítani.

  6. November hónapban minden nap az este 6 órai szentmisén Gregorián sorozatot végzünk elhunyt szeretteinkért. Akik szeretnék, hogy elhunyt hozzátartozóikról megemlékezzünk, azok a kihelyezett borítékokban lévő lapokra írják fel elhunytjaik keresztnevét, és a szentmisékre szánt adományokkal együtt helyezzék el a padok közötti „újságos” perselyben, vagy adják le az irodában.

    Aki pedig élő családtagokért szeretne szentmisét felajánlani, azokat az irodában várjuk.